Nejbližší termín

29. 11. 2024
počet dnů: 1
Křenová 409/52, Brno
5990 Kč + DPH

O kurzu

Kurz je navržen tak, aby pomocí odborného výkladu a příkladů z logistiky poskytl účastníkům praktické dovednosti v používání ChatGPT, které mohou okamžitě uplatnit ve své práci. Cílem je ukázat, jak umělou inteligenci efektivně využít ke zlepšení komunikace, tvorbě obsahu a automatizaci opakujících se úkolů. Kurz nejen rozšiřuje znalosti o nejnovějších verzích ChatGPT, ale také učí, jak tuto technologii začlenit do každodenní praxe pro zvýšení produktivity a konkurenceschopnosti.

Pro koho je kurz určen a co je v jeho ceně

Tento kurz je určen všem, kteří chtějí využít potenciál umělé inteligence (AI) ve svém profesním i osobním životě. Konkrétně je vhodný́ pro:

  • Podnikatele a manažery, kteří chtějí zefektivnit procesy ve firmě, automatizovat rutinní úkoly a získat konkurenční výhodu prostřednictvím umělé inteligence.
  • Pracovníky logistiky na všech úrovních a ve všech jejích oblastech (nákup, řízení zásob, plánování výroby, distribuce, skladování, manipulace, doprava, reverzní logistika, odpady).
  • Obchodníky, kteří hledají nové způsoby, jak oslovit zákazníky, zlepšit zákaznickou zkušenost a zvýšit prodeje.
  • Marketéry a specialisty na komunikaci kteří chtějí vytvářet personalizovaný́ obsah a zlepšit marketingové strategie pomocí analýzy dat a AI nástrojů.
  • Pracovníky v kanceláři, zaměstnance, kteří denně používají Microsoft 365 a chtějí lépe využít nástroje, které mají k dispozici.
  • Všechny jednotlivce, kteří chtějí zjednodušit a zefektivnit své každodenní činnosti pomocí moderních AI nástrojů.
  • Kurz je navržen tak, aby byl srozumitelný a přínosný jak pro začátečníky, tak i uživatele, kteří ChatGPT již používají.

 

Tento kurz vám poskytne nejen teoretické znalosti, ale především praktické dovednosti, které můžete okamžitě využít ve své profesní praxi i osobním životě.

V průběhu kurzu budou malé přestávky, ve kterých se budou moci účastníci občerstvit, samozřejmě bude také hodinová přestávka na oběd. Náklady na oběd, občerstvení a materiály jsou již započítané v ceně kurzu.

 

Tento kurz si můžete objednat také jako „firemní školení na míru“.

U INCOMPANY kurzu nebo semináře pro předem dohodnutý počet osob dané firmy, problematiku k řešení a časový rozvrh, je cena, termín a rozsah naprosto individuální. V případě zájmu nám napište vaše požadavky přes kontaktní formulář níže.

Co Vám předáme / co Vás naučíme

  • Automatizovat rutinní úkoly: Naučíte se používat nástroje AI k automatizaci opakujících se činností, což vám ušetří čas a umožní se soustředit na důležitější úkoly.
  • Optimalizovat firemní procesy s příklady z oblasti logistiky: získáte dovednosti pro analýzu a zlepšování firemních procesů pomocí umělé inteligence, což zvýší efektivitu a produktivitu vaší firmy.
  • Umět získat podporu pro řešení náročných úloh z oblasti interní i externí logistiky a dalších firemních agend.
  • Vytvářet personalizovaný obsah: Naučíte se využívat AI k tvorbě personalizovaných marketingových kampaní a zlepšení zákaznické zkušenosti.
  • Analyzovat data: Získáte schopnost provádět pokročilé analýzy dat, které vám pomohou lépe porozumět trhu a zákazníkům a vašemu dodavatelskému řetězci.
  • Vyvíjet AI řešení: Seznámíte se s praktickými postupy pro vývoj AI asistentů.
  • Získat konkurenční výhodu: Naučíte se využívat AI jako strategický nástroj, který vám pomůže předběhnout konkurenci.
  • Zjednodušit každodenní činnosti: Objevíte, jak AI může zjednodušit a zpříjemnit vám osobní život, například pomocí chytrých asistentů a aplikací.

Rozsah školení: 1 den ( vždy v čase 09:00 - 16:00 hod. )

Kdo vás bude učit?

Termíny & objednávka

29. 11. 2024
počet dnů: 1
Křenová 409/52, Brno
5990 Kč + DPH
12. 12. 2024
počet dnů: 1
Matěje Kopeckého 675/21, Ostrava
5990 Kč + DPH
12. 3. 2025
počet dnů: 1
Křenová 409/52, Brno
5990 Kč + DPH
16. 10. 2025
počet dnů: 1
Křenová 409/52, Brno
5990 Kč + DPH

Poptat INCOMPANY kurz

    * - povinné údaje